Eğirdir’in tek kadın muhtarı Kılınç, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi

Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde uzun yıllar görev yapan Yeşilada Muhtarı Şükriye KILINÇ, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik tarafından Teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Şükriye KILINÇ, verdiği Hizmetlerden dolayı 26.12.2023 tarihinde yapılan 2023 yılının son mütevelli heyeti toplantısında Eğirdir Kaymakamı Vakıf Başkanı Adem ÇELİK, KILINÇ’a teşekkür belgesi ve plaketi taktim etti. Kaymakam Çelik, “Sayın...

Eğirdir’in tek kadın muhtarı Kılınç, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde uzun yıllar görev yapan Yeşilada Muhtarı Şükriye KILINÇ, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik tarafından Teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Şükriye KILINÇ, verdiği Hizmetlerden dolayı 26.12.2023 tarihinde yapılan 2023 yılının son mütevelli heyeti toplantısında Eğirdir Kaymakamı Vakıf Başkanı Adem ÇELİK, KILINÇ’a teşekkür belgesi ve plaketi taktim etti.
Kaymakam Çelik, “Sayın Muhtarımıza Vakfımız adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Eğirdir’in tek kadın Muhtarı olan, gece gündüz demeden hizmet veren Şükriye Kılınç, “Öncelikle bana hizmet etme fırsatı veren Sayın Kaymakamımız, Vakıf Başkanı Adem ÇELİK’e teşekkürlerimi sunar, ayrıca beraber çalıştığım sayın vakıf müdürüm ve personellerine, mütevelli heyeti üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Bir ‎şunu diyen bir yazı '‎EĞİRDİR KAYMAKAMLIGI ی Sayın Şükriye KILING, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfi Başkanlığı bünyesinde Vakıf Mütevelli Muhtarları Heyet üyesi olarak adına Eğirdir ve yürütülen çalışmalarda yapmış olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, yaşamınızda sağlıkhı ve mutlu günler dilerim. Adem ÇELİK Kaymakam Vakıt‎'‎ görseli olabilir
Eğirdir’in tek kadın muhtarı Kılınç, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.